KLIK HIER VOOR MEER OVER HOOGVLIETSE KUNSTENAARS

AIRBRUSH
HILLY
HOORNWEG
ZAAN
RUBENS
REMBRANDT
COMPUJA
MEICOMP
VERMEER
BREUGHEL-jr
PICASSO
JOYCE
H.BOSCH
DA VINCI
BREUGHEL-sr
Els van Asten
El Greco
Bart Art
Willem Mook
JuliaArt
Leo van Velzen

Kijkkunst is een onderdeel van Hoogvliet Digitaal: www.hoogvliet.org

[ hier en daar staat de naam van Rembrandt vermeld zonder t, sorry]

,,KUNSTPARELS''
Kunstzinnige Mededelingen Updated !
Kunstzinnige adressen (links)

BEKIJK OOK BODY-ART

De weg kwijt? Klik op ons KIJKKUNST logo en u komt weer hier!

Voor vragen/opmerkingen: jan(apenstaart)hoogvliet.org

Welkom op deze Nederlandse kunstsite
[Wanneer u van mening bent dat u, of uw huisgenoten, niet naar afbeeldingen mogen kijken van de naakte mens, dan raden we u aan deze site te verlaten. U zult hier geen echte pornografie aantreffen, maar wel beelden van ontklede mensen]

Uit affiniteit met kunst en de kunstenaars, hebben we deze site gemaakt om ,,dichtbij huis'' te kunnen genieten van vele vormen van kunst. Deze site maakt onderdeel uit van een heel uitgebreide site, Hoogvliet Digitaal, daarop staan ook exposities van regionale kunstenaars, zeker de moeite waard om eens te kijken.

Wat kunt u hier zoal vinden?

Naast de gebruikelijke, vaak klassieke kunst, van de oude meesters zoals Rubens en Rembrandt, treft u ook veel jong talent aan, experimentele kunst, computerkunst etc....

We hebben eerst nog overwogen om de kunstwerken met een erotisch tintje weg te laten, per slot van rekening zijn we een site met enig niveau. Maar omdat inmiddels in de kunst de erotiek een normale zaak is geworden en bovendien het een onderdeel is van het menselijk bestaan waarover we dan wel geheimzinnig kunnen doen, maar het is de sleutel tot ons bestaan, dus plaatsen we ook de kunstwerken die ,,wat verder gaan''. Trouwens we zouden afbreuk doen aan de kwaliteiten van de kunstenaars, zoals Breugel en Rubens, die zelfs in hun tijd geen grote weerstand ondervonden bij het maken van hun werken die heel vaak het naakte lichaam als onderwerp hadden.

We hopen dat u kunt genieten van de afbeeldingen en dat ze een welkome aanvulling moge zijn voor u als kunststudent of amateur / beroeps schilder dan wel belangstellende.
Heeft u ideeen? Kom er gerust mee!

KIJKKUNST is een onderdeel van Stichting Hoogvliet Digitaal / Regiodirect / Speelwereld / Hoogvlietpagina